Az oldal ebben a felbontásban nem használható!
Az oldal töltődik...

Gyógyteák / Teakeverékek

Gyógyteának nevezzük, a gyógynövények forró vízzel felöntött odatát. Keverékteák azok, amik több alapanyagból tevődnek össze, szakember által javasolt arányban tartalmazzák a gyógyfüveket. A Mecsek Tea termékeit Prof. Dr. Szabó László Gy. egyetemi kutatásai alapján állította össze részünkre.

Monoteák

Egyféle gyógynövényt tartalmaznak a monoteák. A gyógyfüvek legelterjedtebb használati módja. Filteres változatban az alapanyagok aprított formában csomagoljuk. Tasakolt vagy szálas kiszerelésben, nagyobb darabokban, a teatojás használatát megkönnyítve kerülnek forgalomba.

Élvezeti / Életmód teák

Az életmód az emberi magatartás olyan vonásait fejezi ki, amelyek a mindennapi életünkben rendszeresen megnyilvánulnak. Ebben a kategóriában mindenki megtalálhatja a saját életvitelére leginkább jellemző terméket. Élvezeti táinkat akár mindennapi fogyasztásra is ajánljuk.

Szálas teák

A Mecsek Tea szálas vagy darabos változataiból készíthetők a legfinomabb teák. Illatuk telt, ízük testesebb, zamatosabb. Elkészítésükhöz szükségünk van teatojásra, vagy szűrőre.

Gyümölcsteák

Mindenki kedvence. Ki utasítana vissza egy harmonikus íz világú gyümölcsteát a nap bármely szakaszában! Fekete teát, színezőanyagot, nem tartalmaz, csak valódi gyümölcsöket, így fogyasztásuk nincs napszakhoz és korosztályhoz kötve.

Teák gyerekeknek

Ezeket a teakeverékeket csecsemők és kisgyermekek számára készítettük. Aggodó anyukák megnyugodhatnak, mert ezek a teák nem tartalmaznak feketeteát, mesterséges színezéket, élénkítő- és tartósítószereket.