Az oldal ebben a felbontásban nem használható!
Az oldal töltődik...

Cégtörténet

Mecsek-Drog Kft.

Társaságunk 1986-ban alakult Pécsváradon. E kisváros a Mecsek hegység lábánál található, különleges mediterrán klímájú környezetben, ahol régi hagyománya van a gyógynövények termelésének és gyűjtésének.

Sikerünk zálogának a minőséget tekintjük, amit a termékfejlesztés, a felhasznált alapanyagok és a gyártás területén egyaránt szigorúan megkövetelünk.

Minőség. Szakértelem. Tradíció

A folyamatos fejlesztést, fejlődést mutatja, hogy a kezdeti 9 teakeverékből álló kínálat mára több mint 100 termékből álló palettává bővült, melyek öt termékcsoportba sorolhatók: gyógyhatású teakeverékek, gyógynövény alapú életmód/élvezeti teák, mono teák és gyümölcsteák.

Üzemünkben előállított gyógyteák alapanyagait partnereink gyógyszerkönyvi minőségben szolgáltatják. Sikerünk - népi megfigyeléseken és szakembereink szaktudásán, a gyógynövények világában való jártasságukon múlik. Az alapanyagok minősége határozza meg a késztermék minőségét. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk azok kiválasztására, kizárólag minősített szállítóktól származó gyógynövényeket dolgozunk fel. Teáink mono vagy keverék tea jellegűek. Újdonságként gyümölcsteákat is készítünk.

A gyógynövények hatóanyaga alkalmas betegségek megelőzésére, betegségek kiegészítő kezelésére és utókezelésére is. Ezek a háziszerek az egészség megőrzésére, betegségek enyhe tüneteinek gyógyítására alkalmasak. Keverék teáink több gyógynövény egymást erősítő és kiegészítő hatását egyesítik egy állandó összetételben. Alapanyagainkat korszerű számítógépes és logisztikai rendszerünkkel összehangoltan, a legszigorúbb higiénés elvárásoknak megfelelő körülmények között tároljuk. Modern és biztonságos berendezéseken keverjük és ezáltal tudjuk biztosítani azt az állandó minőséget, mely biztosítja a tradicionális hatás és modern higiénés előállítás feltételeit. Termékeink kizárólag természetes alapanyagokból, mesterséges színezék és tartósítószerek felhasználása nélkül készülnek. Létrehoztunk egy belső ellenőrző rendszert, mely a teljes gyártási folyamatot biztosítja, az áru beérkezésétől kezdve a különböző munkafázisokon át a vevőinkhez történő kiszállításig a GMP és a HACCP elvárásainak megfelelően.

Eredményesség, választékbővítés, egyedi igények tekintetében a Mecsek-Drog Kft. partnereinek testreszabott megoldást kínál.